Hvem er vi!!!

Hvem er vi 

Vore hunde

Hvalpe

Opdræt

Nyheder

Kontakt

 Links

Hjem

Standard 

Gitte med flokken

Sopwith Camel er en lille kennel med et til to kuld hvalpe om året. Vi fik vores første beagle Johan i 1994 fra Lotte Jensen (Kennel Skansehøj) og vores første kuld kom til verden i 1997.
Vi bor på et lille landsted ved Uggerby tæt ved Hirtshals med skoven som nabo og stranden (Tannisbugten ) 2 km væk. Vi er en familie på 3, men vores datter Stine er for længst fløjet fra reden. Hun er gift med Kim og vi har to dejlige børnebørn Simone og Markus.  
Stine og Kim er også fjollet med beagler og da de flyttede sammen, blev de hurtig enige om, at en familie uden en beagle ikke var sagen. I dag har de Vanilla på 8 og lille Flora, som er 1 år. 
Birgitte er meget angageret i Beagleklubben, hvor hun er en del af region Nordjylland, efter mange år i udstillingsudvalget. Stine er en del af regionledelsen Vestjylland og træner gerne schwiess med Vanilla og Flora.
Vi er tit sammen på hundeudstilling, hvor vores barnebarn på 12 år er meget aktiv som juniorhandler. . 

Henning og Tv

Stine på luftetur på stranden  
 

Stine på stranden

Da Jupi (Johan) flyttede ind åbnede sig en verden total ukendt for os. En verden fyldt med hundeudstillinger, lydigshedstræning, schweiss og dejlige beaglehvalpe. Men bedst af alt, mange nye gode venner.
På Johans side har Henning skrevet,  hvor stor en katalysator Jupi har været for os.
Vi er meget stolte af vores opdræt. Da vi i 1997 var så heldige at få lov til at købe Ronja, (en dejlig broget tæve hvalp fra Lotte Jensen, Kennel Skansehøj), var vi helt sikker på, at hun ville blive en stor faktor i vores kommende opdræt. Vi har været meget omhyggelig i vores avl, med det mål for øje, at bevare denne smukke tæves fortrin i vores avl.
I dag har vi 6 beagler. Vores 4 pensionister Lulu, Charm, Tootsie og Getta, og vores 2 avlstæver Creamy og Misse. Alle med Ronja eller Johan i deres stamtavle.
Da vi bestemte os kennelmærke, faldt vi for Sopwith Camel. Vi har begge arbejdet for et luftfartselskab og Sopwith Camel er navnet på den flytype Nuser flyver, når han udkæmper luftdueller med Den Røde Baron.   

 Vores dejlige hus ved vintertid